Törnström-Hiidenheimon sukuseura

 

AJANKOHTAISTA

Törnström-Hiidenheimon sukuseuran kesätapaaminen on tänä vuonna Nummella. Aiheemme on vuoden 1918 tapahtumat Nummella ja Vihdissä, jotka kohdistuivat veljeksiin Pentti ja Artturi Hiidenheimo. Tervetuloa!

Loppukesästä tai alkusyksyllä järjestetään nuorten (18-40v) tapaaminen Helsingissä, jossa nuoret voivat verkostoitua. Jos olet kiinnostunut tapaamisesta niin laita ohessa olevaan s-postiin viestiä ja ehdotus tapaamispaikasta: matti@hiidenheimo.fi.

KESÄTAPAAMISEN OHJELMA LA 30.6.2018

Klo10:30
Kokoonnumme Nummen Seuratalolle, osoite: Koulukuja 7, 09810 Nummi. Seurantalo on Helsingistä tultaessa Saukkolan jälkeen vasemmalla puolella ”koulunmäellä” ennen Nummen risteystä.
Avaussanojen jälkeen Tuomo Saloniemi kertoo Nummen Seuratalon historiasta.

Klo 11
Pentti Hiidenheimo kertoo vuoden 1918 tapahtumista Nummella ja isoisästään Pentti Hiidenheimosta, joka surmattiin 16.2.1918.

Klo 11:30
Jyrki Ritvala kertoo vuoden 1918 tapahtumista Vihdissä, miten hänen isoisä Artturi Hiidenheimo selvisi kevään 1918 tapahtumista ja hänen matkastaan Nummelle Ida Hiidenheimon luokse miehensä surmatyön jälkeen.

Klo 12
Lounas: lohikeitto/kasvissosekeitto ja kakkukahvit
Hinta: 13 €/aikuinen
alle 12-vuotiaat 6 €
alle kouluikäiset ilmaiseksi
Osallistujat maksavat ennen ruokailua maksun
Matti Hiidenheimolle käteisellä, varatkaa sopiva raha.

Klo 13
Lähdemme Nummen kirkolle ja laskemme seppeleen Pentti Hiidenheimon haudalle. Jatkamme matkaa Jakovan tilalle, jossa tutustumme Pekka Hiidenheimon opastuksella maatilan toimintaan. Tilalla tuotetaan siemenviljaa.

Sitovat ilmoittautumiset ruokailun järjestämistä varten 18.6.2017 mennessä. Ilmoitathan samalla erityisruokavalioista ellei suunniteltu lounas käy.

Ilmoittautumiset Matti Hiidenheimolle matti@hiidenheimo.fi tai 041 4664225.

Jäsenkirjeen voit lukea tästä.

 

 

 

Oravalan Niemelän päärakennus

Toiminta-
suunnitelma

Jäseneksi?

Tilaa
sukukirjallisuutta

Osoitteenmuutos